Over ons
Persoonlijk en no-nonsense

Introductie

Bij B mobility zijn we gespecialiseerd in (exclusieve) personenauto’s, campers en bedrijfswagens. Nieuw, jong of gebruikt: u vindt ze allemaal in ons diverse aanbod. We begrijpen dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om jou een naadloze en plezierige ervaring te bieden of je nu op zoek bent naar de perfecte luxeauto, een betrouwbare personenauto, een avontuurlijke camper of een praktische bedrijfswagen.

Bij B mobility geloven we in een persoonlijke benadering. We willen graag een vertrouwensband met onze klanten opbouwen, waarbij we luisteren naar jouw wensen en eisen om zo jouw droomauto te vinden. Onze no-nonsense aanpak betekent dat we transparant en eerlijk zijn in onze communicatie en dat we streven naar de best mogelijke service.

 

Bij B mobility vindt u exclusieve auto's, personenauto's, bedrijfsauto's en campers. Nagelnieuw, jong en gebruikt.

Naast de verkoop van auto’s bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals onderhoud en reparaties. Onze monteurs staan klaar om jouw auto in topconditie te houden, zodat je altijd met een gerust hart de weg op kunt gaan. Ook worden alle gebruikte auto’s vooraf aan een grondige inspectie onderworpen en waar nodig worden reparaties gedaan.

 

We kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij het vinden van uw droomauto!

 

Team B mobility
Foto-indruk